Jucati-va, invatati si cresteti frumos impreuna cu Ludy!

Pentru ca tu si copilul tau sa va bucurati de experienta de a invata prin joaca, am testat pentru voi jucariile, numarul de jucarii incluse intr-o cutie si durata optima a unui abonament. Am imbunatatit astfel pe parcurs ceea ce va oferim:


Calitate

Am ales jucariile educative din lemn, datorita durabilitatii acestora, dar si din perspectiva cresterii copiilor intr-un mediu sanatos si am selectat cele mai bune brand-uri in domeniu.

Dezvoltare

Am cautat jucarii care sa ajute la dezvoltarea copiilor pe mai multe planuri – lingvistic, motric, senzorial etc. Cutiile sunt astfel gandite incat sa acopere cat mai multe din aceste arii.

Varietate

Fiecare cutie contine jucarii diferite in fiecare luna. Totusi, exista jucarii similare sau construite pe acelasi mecanism, rolul acestora fiind de exersare a abilitatilor deja dobandite.

Siguranta

Am ales jucarii testate si verificate de catre organisme acreditate. De asemenea, jucariile sunt igienizate inainte de livrare cu produse organice, care nu afecteaza sanatatea copiilor

Testare gratuita timp de 7 zile

Exista posibilitatea ca micutul tau sa nu se joace cu jucariile oferite – la momentul respectiv interesele lui pot fi altele, trebuie doar sa le descoperiti impreuna! Am creat astfel pentru voi perioada de testare de 7 zile – care nu creeaza niciun fel de obligatii. Testati jucariile impreuna, iar daca copilul tau nu este interesat de ele, le returnati si ne contactati atunci cand micutul tau este gata sa incerce jucariile Ludy!

Siguranta, curatare si igienizare

Am ales jucarii conforme cu cerintele de siguranta si standardele in vigoare. Mai mult, pentru ca suntem mereu preocupati de sanatatea copiilor, jucariile sunt curatate si igienizate inainte si dupa fiecare utilizare, folosind dezinfectanti speciali pentru jucarii, pe baza de plante, fara miros si cu pH neutru. Cu exceptia unor posibile urme de uzura, toate jucariile sunt ca si noi si pot fi folosite in siguranta.

Beneficii pentru cei mici si cei mari

Nu economisesti doar bani, timp si spatiu, ci mai important, ii oferi copilului tau jucarii educative, in fiecare luna altele, pentru ca el sa invete, sa se dezvolte si sa dobandeasca abilitati noi. Astfel eviti suprastimularea inutila generata de jucarii cu lumini si zgomote si acumularea de jucarii pe care nu le folositi, si ii oferi jucarii educative din lemn, cu design atractiv si prietenoase cu copiii si mediul.